جوشاندن آب به جای تصفیه کردن

آیا جوشاندن آب تاثیری در تصفیه آن دارد؟

در همین ابتدا باید گفت، خیر.جوشاندن آب هیچ تاثیری  در تصفیه ان نداشته بلکه تاثیرات منفی نیز دارد که در ادامه بدان خواهم پرداخت.

به طور کلی آب از دو قسمت املاح سبک و املاح سنگین تشکیل شده است که املاح سبک همانند کربنات کلسیم،پتاسیم،سدیم،منیزیوم و … که برای بدن تا اندازه استاندارد مفید میباشند و املاح و نمک های سنگین همانند سرب ، جیوه، ارسینیک، سیلیس، نیترات و نیتریت که برای بدن مضرر هستند در اب وجد دارند.زمانی که ما آب را میجوشانیم و به دمای 100 درجه سانتی گراد میرسانیم تمامی میکروب های آب از بین میرود و این راه بهترین روش برای از بین بردن سریع و بدون هزینه بار میکروبی در آب بشمار میرود ولی نه تنها املاح سنگین اب را از بین نمیبرد بلکه باعث از بین رفتن املاح سبک آب نیز شده و آب را اصطلاحا غلیظ تر میکند و کیفیک آن را به مراتب پایینتر می آورد. اگر آب بصورت جوشانده و در یخچال خنک شده و نوشیده شود چون بر اثر جوشیدن کمپلکس های اب بزرگتر شده ان و در همان حالت خنک شده است، املاح سنگین بزرگتر و مخربتر از قبل وارد بدن میشوند و احتمال ابتلا به بیماری هایی از جمله سنگ های کلیه در این موارد بشتر میباشد.درنتیجه جوشاندن  آب برای شرب در دراز مدت اصلا توصیه نمیشود و آب سالم نیست.

چه زمانی بهتر است آب را بجوشانیم؟

همانطور که گفته شد جوشاندن آب برای میکرب زدایی انجام میگیرد و در محل هایی که از تمیز بودن آب مطمئن نیستیم و یا از اب چاه استفاده میکنیم ویا بطور کلی آبی که کلرزنی نشده باشد و احتمال وجود بار میکروبی در ان هست، باید آب را قبل از شرب بجوشانیم.

behzad_asadi

درباره behzad_asadi

دیدگاه خود را ثبت کنید